Acte necesare înmormântării

Suntem conştienţi cât de complicată este o înmormântare și în acele momente este greu să ai și grijă actelor, mai ales atunci când pierdeţi o persoană dragă.

De aceea agenția funerară d`Anetta din Constanța are în paleta de servicii și pachetul legislativ prin care vă ajutăm să obţineţi toate actele necesare declarării decesului.

Trebuie să ştiţi încă de la început că fără aceste acte, nu va fi posibilă nici depunerea la capela, și chiar nici înmormântarea. Partea legală este foarte importantă și trebuie tratată cu profesionalism.

Totuşi în cazul în care vă decideţi să ridicaţi singur certificatului de deces de la primăria din raza decesului atunci vă punem la dispoziţie următoarea listă de acte necesare pe care trebuie să le prezentați:

Actele necesare obținerii certificatului de deces:

  1. Certificatul medical constatator al decesului.
  2. Dovadă de la poliție (în cazul sinuciderii, acidentelor sau găsirea persoanei decedate)
  3. Actul de identitate al decedatului (original și copie)
  4. Certificatul de naștere și de căsătorie al decedatului (original și copie)
  5. Actul de identitate al declarantului
  6. Adeverința de la parchetul militar în cazul înregistrarii tardive
  7. Și un timbru fiscal în valoare de 1 RON

Vă stăm la dispoziţie permanent pentru a vă ajuta, să obţineţi aceste acte necesare dumneavoastră prin îndrumările personalului agenției funerare d`Anetta, sau le putem obţine noi pentru dumneavoastră, în cazul în care nu aveţi timp, sau decideţi să petreceţi această perioadă delicată mai aproape de familie.