Aranjamentele funerare

Coroanele funerare sau jerbele funerarare reprezintă un serviciu funerar de mare ținută al agenției d’Anetta și care alături de catafalcul frigorific din casă funerară reprezintă un pios omagiu adus persoanei decedate.

Agenția funerară d`Anetta – aranjamente funerare Constanța

Florile reuşesc să exprime cel mai bine sentimentele noastre, într-un mod special în care cuvintele de cele mai multe ori nu o fac. Florile și aranjamentele funerare florare pot fi mult mai delicate cu familia îndurerată, decât o puteţi face prin cuvinte, sau pot să vină în completarea acestora.

Aranjamentele florale funerare, de diferite tipuri, pot exprimă respectul, dragostea sau, de ce nu amândouă. Este foarte important să alegeți produse de calitate, care să conducă cu demnitate pe ultimul drum persoană care a decedat.

Toate aranjamentele florale sunt alcătuite din flori naturale proaspete: garoafe, crizanteme, gerbere, crini sau trandafiri dar și flori artificiale.

Florile pe care le folosim în aranjamentele funerare: în general sunt cele mai populare flori, la astfel de evenimente sunt utilizate cu succes crizantemele şi în special, cele albe. Albul, având semnificaţia sincerităţii şi a afecţiunii, o culoare perfectă pentru momentele acestea. La coroane sau diversele aranjamente florare efectuate se folosesc și trandafirii. Aceștia, datorită varietăţii de culori în care pot fi găsiţi şi datorită frumuseţii lor speciale sunt indicați pentru aranjamentele florare funerare.

Buchete funerare: aceste aranjamente funerare, prevăzute cu un suport de fixare pe capacul sicriului, pot fi un omagiu deosebit în memoria persoanei decedate.

Alături de florile funerare, vom transmite și un omagiu funerar tipărit pe panglică atasată. Agenția funerară d’Anetta vă pune la dispoziție câteva sugestii pentru aceste mesaje omagiale.