Casă mortuară Constanța

Agenția funerara d’ Anetta, vă pune la dispoziție casă mortuară de peste 80 de metri pătrați dotată cu catafalc frigorific pentru găzduire decedați, precum și o sală de așteptare dotată cu aer condiționat, bucătarie, mese, fotolii confortabile și canapele.

Agenția funerară d`Anetta – casă mortuară Constanța

Scopul nostru este de a vă pune la dispoziție o alternativă de servicii funerare oneste și de calitate la cele mai mici prețuri. Tratăm fiecare caz cu demnitatea cuvenită și încercăm pe cât posibil a ușura trecerea defunctului în neființă pentru familia, rudele și toți cei implicați.

Principiile după care ne ghidăm activitatea la Casa Mortuară d` Anetta sunt: devotamentul, loialitatea față de familiile pe care le-am servit și față de comunitatea în care trăim, dar și calitatea superioară a serviciilor funerare oferite, au construit, in timp, reputația companiei de astăzi. Înțelegem momentele grele prin care familiile ce apelează la serviciile funerare oferite de societatea noastră și oferim casa mortuară gratuit dacă sicriul este achiziționat de la agenția funerară d`Anetta.

De-a lungul timpului, respectul, compasiunea și flexibilitateaserviciilor funerare oferite în Constanța dar și în zonele adiacente, Ovidiu, Cumpăna, Valul lui Traian au fost mereu puncte de plecare în relația agenției funerare D`Anetta Constanța cu familiile îndurerate, oferind, mereu, servicii personalizate în funcție de fiecare client.

Pentru a putea menține aceleași standarde înalte din punct de vedere calitativ, dobândite prin ani de experiență, orice părere sau sugestie legată de serviciile noastre este binevenită iar, pentru orice tip de nelămurire, nu ezitați să luați legătura cu noi.

Pentru a putea menține aceleași standarde înalte din punct de vedere calitativ la Casa Mortuară d` Anetta din Constanța, dobândite prin ani de experiență în oferirea serviciilor funerare, încurajăm orice părere sau sugestie legată de serviciile noastre, de casa mortuară, paleta de produse, sicrie și accesorii funerare iar, pentru orice tip de nelămurire, nu ezitați să luați legătura cu noi.