Îmbalsamarea decedatului

Ce reprezintă tanatopraxia?

Pentru multe persoane termenul de „tanatopraxie” este total necunoscut, și este normal. Dacă nu lucrezi în domeniul serviciilor funerare nu te vei întâlni cu el prea curând. Dar când o persoană dragă trece în neființă este o procedura ce trebuie avută în vedere.

Activitatea de tanatopraxie se desfășoară întotdeauna într-un cadru legal, în spații special amenajate pentru această operațiune, laboratoare corect utilate conform normelor europene, respectuos față de persoană decedată cât și față de familia acestuia.

Agenția funerară d`Anetta din Constanța vă spune că în funcție de situație și de dorința familiei decedatului, tehnica de tanatopraxie poate fi practicată și la domiciliu.

Trebuie menționat și faptul că îmbalsamarea persoanei decedate nu contravine învățăturilor biblice , nu trebuie să ne îngrijorăm dacă legile locale cer că trupul să fie îmbălsămat sau dacă membrii familiei doresc acest lucru. Este o procedura normală și care aduce un aspect natural persoanei decedate.

Tehnică de tanatopraxie (îmbalsamarea decedatului), prin rezultatele obținute, redă persoanei decedate un aspect natural și permite familiei rudelor și celor apropiați să rămână cu o imagine vie a celui pe care l-au îndrăgit.

Agenția funerară d`Anetta vă propune un pachet de servicii complete și trebuie menționat că prin această procedura se câștigă timpul necesar pentru organizarea în cele mai mici detalii a ceremoniei de înmormântare, sau a transportului de corp în caz de nevoie.