Parastase & pomeni

În clipe de mare tristețe, agenția funerară d`Anetta din Constanța vă stă alături pentru a vă ajuta cu toate demersurile necesare în realizarea parastasului sau a pomenii în cele mai bune condiții. Vă oferim servicii complete de organizare pomeni și parastase pentru a va putea exprimă cât mai atent compasiunea și dragostea față de persoană decedată.

Putem să vă punem la dispoziție o locație proprie pentru organizarea parastasului sau a pomenii. Dar dacă doriți să organizați pomană / parastasul la domiciliu sau într-o altă locație aleasă de dumneavostră, agenția funerară d`Anetta va pune la dispoziție meniuri prestabilite – pentru a va scapă de griji suplimentare cum ar fi: cumpărături, preparatul sau servitul mâncării.

Agenția funerară d`Anetta dorește să vă ofere servicii funerare personalizate și ajustate bugetului, astfel la un preț foarte bun, va oferim locație sau un restaurant partener cu meniuri de parastas sau pomană gustose pe care să le oferiți prietenilor și invitaților, asigurând astfel atât calitatea cât și cantitatea preparatelor.

Și pentru că nici un parastas nu se poate organiza fără anumite elemente definitorii și caracteristici, din care enumerăm: coliva, capete, prescuri, colaci și vin roșu, toate acestea pot fi oferite opțional atunci când se comandă meniurile de parastas sau pachetele pentru pomeni. Astfel este important că se vor acoperi toate necesitățile ce țin de mâncare și dumneavoastră nu mai aveți această grijă. Agenția funerară d`Anetta se va ocupa de toate detaliile ce țin de parastas, pomană și produse accesorii înmormântării.

Agenția funerară D`Anetta specifică următoarele detalii

Când familia decedatului nu deține suficiente fonduri pentru a-i face acestuia toate orânduirile necesare, aceasta poate apela la preot. Acestă îi va ajuta corespunzător din fondurile bisericii și, împreună cu ajutorul Comitetului Parohial și al credincioșilor care donează în acest scop, îi va organiza celui trecut în neființă toate cele necesare în astfel de momente grele. Astfel, familia persoanei decedate se va simți ocrotită și sprijinită de marea familie a parohiei locale, iar preotul și credincioșii vor avea posibilitatea și onoarea de a împlini porunca dragostei creștine de a-și ajuta semenii în momente de grea încercare.

Va rugăm să ne sunați pentru mai multe detalii.