Sicrie Constanța

Comercializam o gama largă de sicrie din diferite esențe. Oferta cuprinde atât sicrie la prețuri rezonabile cât și sicrie de lux, elegante, modele unicat. Dorim să fim alături de dumneavoastră în momentele cele mai grele ale vieții.

Agenția funerară d`Anetta – sicrie Constanța

Pentru a veni în sprijinul dumneavoastră în mod real, la achiziția sicriului vă oferim casa mortuară gratuită. Astfel o dată achiziționat sicriul de la agenția funerară d`Anetta Constanța nu mai trebuie să căutați o casă mortuară pentru că noi ne vom ocupa de acest lucru. Și pe lângă serviciile de consultanță casa mortuară este gratuită la achiziționarea sicriului.

Din respect față de dumneavoastră și familie vă oferim o gamă extinsă de sicrie din diverse materiale: brad, stejar, fag, mahon, tei, etc. Prețurile practicate de agenția funerară d`Anetta sunt printre cele mai bune de pe piaţă locală din Constanța și nu numai. Avem în oferta agenției funerare sicrie la prețuri accesibile dar, dacă doriţi, vă putem oferi şi o gamă de sicrie de lux, importate din afara țării și cu accesorii speciale.

Sicriul este poate cel mai important element prezent în cadrul unei înmormântări, el fiind absolut necesar. Astfel puteți opta de la un sicriu din gama Economic, cu prețuri reduse până la sicrie de lux care oferă înmormântării un aer special. Dacă bugetul nu este o problemă și doriți o înmormântare cu elemente deosebite vă putem oferi sicrie de lux la prețuri foarte bune.

Serviciile funerare în orașul Constanța sunt prestate de mai multe societății de profil dar vrem să subliniem că agenția funerară d`Anetta vă oferă servicii personalizate la prețuri foarte bune și în timp foarte scurt. Puteți apela cu încredere la serviciile noastre.