Transport funerar Constanța

Casă Funerară d’Anetta vă oferă gratuit transportul funerar al decedatului de la locul unde a survenit decesul (casă, spital, azil, ş.a.m.d) în orașul Constanța la Casa Funerară d’Anetta. Transportul se face cu autoturism funerar special.

Transport funerar Constanța / Ovidiu / Valul lui Traian

Efectuăm transport funerar în Constanța cu mașini funerare autorizate, rapid și fără nici un efort din partea dumneavoastră. Pentru a asigura transportul funerar, firma noastră vă pune la dispoziție mașini funerare speciale pentru ca ceremonia înmormântării să fie organizată perfect.

Agenția funerară d`Anetta se ocupă de transport mortuar în vederea înhumării/incinerării. Acesta se face în sicrie cu capac, cu autovehicule special amenajate în acest scop, care respectă prevederile normelor sanitare și antiepidemice.

Transportul persoanelor decedate cu autoturisme funerare se face numai pe baza certificatului eliberat de un medic specialist în medicină legală sau anatomie patologică și a adeverinței de înhumare eliberate de autoritatea administrației publice locale, este foarte important să aveți în vedere acest aspect.

Pentru a efectua transportul mortuar în Constanța dar și în localitățile adiacente (vă oferim transport funerar în Ovidiu, transport funerar Valul lui Train și transport funerar Cumpăna) în conformitate cu legile statului Român este nevoie de un serviciu specializat. Am venit în întâmpinarea locuitorilor în constanța cu o paleta completă de servicii funerare. Astfel venim să te ajutăm să treci mai ușor prin evenimentele dificile care au survenit.

Agenția funerară d`Anetta vă pune la dispoziție mașini funerare specializate pentru că este foarte important ca transportul funerar trebuie efectuat în cel mult 72 de ore de la solicitarea serviciului, cu mașini de transport funerar specializate, dotate cu instalație frigorifică.

Mașina de transport funerar cu care se va efectua transportul trebuie să fie omologată ca funerară și prevăzută cu sistem special de refrigerare. Transportul funerar se poate face și pe calea aerului în cazul unui deces extern, însă nu îl recomandăm din cauza costului foarte mare iar timpul aproximativ e același cu cel auto.